Hotel Korona Wellness és konferencia szálloda ****

Észak Magyarországi régió - Eger

Hotel Korona Wellness és konferencia szálloda, Eger
  • Cím: 3300 Eger, Tündérpart 5.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Hotel Korona Wellness és konferencia szálloda, Eger

 Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén zöld övezetben található családias wellness és konferencia szállodánk. A város törökköri emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér.

Zöld, környezetbarát szállodánk légkondicionált 4* és 3*-os kategóriájú szobákkal várja vendégeit. 

Szállodánk teljes körű szolgáltatásokat nyújt úgy a pihenni és regenerálódni vágyóknak, konferencia résztvevőknek, mint a borturizmust preferáló vendégek részére.  Wellness – fitness részlegünk (élmény és úszó medence, jacuzzi, finn és infra szauna, aroma és sókamra, tornaterem, pihenő, napozó, szolárium, manikűr, pedikűr, test és kozmetikai kezelések, teabár, sportprogramok) teljes körű regenerálódást biztosít, gyógy- és sport masszőrök segítségével. 
Internet kávézónk és lobby bárunk, a terasz, a játékterem és játszótér és játszószoba külön szórakozást biztosít családos vendégek részére. 

Vendégeink gépjárművüket biztonságosan elhelyezhetik belső, őrzött parkolónkban. 

Konferencia, kiállítás, oktatás színvonalas rendezésére minden igényt kielégítő termek állnak rendelkezésre 8-180 főig. A különlegesen szép Díszterem esküvők, bálok, cégrendezvények lebonyolítására alkalmas. Éttermünk terasszal, belsőkerttel, látvány konyhával a magyar ízek remekeivel hangulatos vacsora est otthona. 

Az 1789-ben riolit tufába vájt eredeti pince rendszerben található az István Pince – Nemzeti Bormúzeum. A Borszentélyben több évig érleljük a Ház borait. A Vincellér borozóban és a pince éttermében felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújtó vacsoraesteket rendezünk az ételek és borok harmonizálásával.

 

Hotel Korona Wellness és konferencia szálloda, Eger

Szállodánk teljes körű szolgáltatásokat nyújt úgy a pihenni és regenerálódni vágyóknak, konferencia résztvevőknek, mint a borturizmust preferáló vendégek részére.  Wellness – fitness részlegünk (uszoda, jacuzzi, finn és infra szauna, pihenő, napozó, szolárium, manikűr, pedikűr, test és kozmetikai kezelések, medencebár, sportprogramok) teljes körű regenerálódást biztosít, gyógy- és sport masszőrök segítségével.

Internet kávézónk és lobby bárunk, a terasz, a játékterem és játszótér és játszószoba külön szórakozást biztosít családos vendégek részére. Vendégeink gépjárművüket biztonságosan elhelyezhetik belső, őrzött parkolónkban. 

Konferencia, kiállítás, oktatás színvonalas rendezésére minden igényt kielégítő termek állnak rendelkezésre 8-180 főig. A különlegesen szépDíszterem esküvők, bálok, cégrendezvények lebonyolítására alkalmas. Éttermünk terasszal, belsőkerttel, látvány konyhával a magyar ízek remekeivel hangulatos vacsora est otthona.

 

Az 1789-ben riolit tufába vájt eredeti pince rendszerben található azIstván Pince – Nemzeti Bormúzeum. A Borszentélyben több évig érleljük a Ház borait. A Vincellér borozóban és a pince éttermében felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújtó vacsoraesteket rendezünk az ételek és borok harmonizálásával.

Hotel Korona Wellness és konferencia szálloda, Eger

Elegáns és egyedi tervezésű wellness – fitness részlegünk: úszó és élmény medence jacuzzi, finn és infra szauna, aroma és sókamra, fitness terem, pihenő, napozó és teázó rész, test és kozmetikai kezelések, pedikűr manikűr, medencebár, sportprogramok teljes körű regenerálódást biztosítanak, gyógy- és sport masszőrök segítségével.
A kávézó terasz, a játékterem (biliárd, rex, darts, társasjátékok bérlése, sakk és kártyaszoba) játszótér
és játszószoba külön szórakozást biztosít családos vendégek részére. A lobby bárban és Internet kávézóban
 elfogyaszthatnak egy italkülönlegességet és hódolhatnak technikai szenvedélyeiknek.
Vendégeink gépjárművüket biztonságosan elhelyezhetik belső, őrzött parkolónkban.
Konferencia, kiállítás, oktatás színvonalas rendezésére minden igényt kielégítő termek állnak
rendelkezésre 8-180 főig. A különlegesen szép Díszterem esküvők, bálok, cégrendezvények lebonyolítására
alkalmas. Éttermünk terasszal, belsőkerttel a magyar konyha remekeivel hangulatos vacsora est otthona.
 Az 1789-ben riolit tufába vájt eredeti pince rendszerben található az István Pince – Nemzeti Bormúzeum.
A Borszentélyben több évig érleljük a Ház borait. A Vincellér borozóban és a pince éttermében felejthetetlen
 gasztronómiai élményt nyújtó vacsoraesteket rendezünk az ételek és borok harmonizálásával.  

Hotel Korona Wellness és konferencia szálloda, EgerHotel Korona Wellness és konferencia szálloda, Eger
  • Cím:3300 Eger, Tündérpart 5.

Eger


Eger történelmi múltjával – adottságainak köszönhetően - a borkultúra is szervesen összenőtt. A várost körbeölelő napsütötte lankákon...
Tovább olvasom
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás